Skip to main content

Vad säger våra kunder?

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?
När man söker resa är det alltid intressant att höra vad andra har att säga om sina upplevelser. Därför har vi här samlat ett axplock av den feedback vi har fått från våra kunder.

Lars Sandström
SURINAM, GUYANA OCH FRANSKA GUYANA
En mycket intressant och upplevelserik resa med många olika miljöer och människor i en naturmiljö som håller på att försvinna.

Margareta Olsson
ALBANIEN - SVURNA JUNGFRUR OCH BLODSFEJD
Albanien är ett spännande land! Traditionen med svurna jungfrur och blodsfejd – främmande för oss men intressant ur sociologiskt perspektiv. Inspirerande, lärorikt, roligt, spännande, god mat, intressant kultur och gästvänliga människor. Förträfflig färdledare och en guide och chaufför som stolt visade oss runt i sitt vackra land. Skönt att slippa massturism så att möten med människor blir verkliga möten. 

Solveig Flodin
NATUR- OCH KULTURRESA, PEKING TILL KATHMANDU
Har i flera år önskat resa till Tibet, känns mytomspunnet och lite hemligt. Äntligen kom jag iväg.

Nina Ulvelius
NATUR- OCH KULTURRESA, PEKING TILL KATHMANDU
Felicia var påläst, engagerad och hennes stora intresse och kunskap smittade av sig. Ett stort tack till henne ! Också vår tibetanska guide gjorde resan till en mer personlig upplevelse – att få ta del av hans kunskap och engagemang bidrog till känslan av att få komma det tibetanska folket lite närmare. Resan gav intryck och minnen som kanske har förändrat på djupet.

Elisabeth Lahti
KVINNORESA, DOMINICA
Trevligt sätt att resa. Dominica är ett annorlunda resmål. Alla jagar det genuina – och här fanns det i överflöd! Jag ville göra en annorlunda resa, både till sättet och resmålet. Och det blev det. Toppen!

Eva Bivall
KVINNORESA, DOMINICA
Resan var en 5-poängare! En härlig kombination av studiebesök, naturupplevelser, bad och värme.

Marie-Louise Hultin
NATUR- OCH KULTURRESA, PEKING TILL KATHMANDU
Vår färdledare Felicia Dinnétz var toppenbra. Otroligt kunnig och påläst. Dessutom pedagogisk och trevlig!

Anita Ljungqvist
NATUR- OCH KULTURRESA, PEKING TILL KATHMANDU
Jättemäktig resa! Mötet med tibetanerna gjorde stort intryck. Att stå i Everest basläger kändes overkligt och att åka ner därifrån i solskenet genom väglöst land till stora vägen var en mäktig naturupplevelse. Mötet med exiltibetaner i Kathmandu var intressant. Det är svårt att släppa resan. Den är med mig.

Lena Johansson
NATUR- OCH KULTURRESA, PEKING TILL KATHMANDU
Resan var helt fantasisk! Massor av information, otroliga scenerier och allt som jag som buddhist är intresserad av. Vi hade dessutom roligt med många skratt. Det var magiskt! Innan jag bestämde mig för denna resa jämförde jag olika Tibetresor och fann att denna var den bästa – och det var faktiskt sant!

Birgitta Andersson
NATUR- OCH KULTURRESA TILL GRÖNLAND
Jag rekommenderar resan. Den var fantastisk! En fin blandning av natur och kultur. Bland annat fick vi se hur deras nationaldräkt tillverkas och vara med på nationaldagen. Båtturen bland isbergen var storslagen.

Birgitta Klevfeldt
NATUR- OCH KULTURRESA TILL GRÖNLAND
STORT TACK för en härlig vistelse på Grönland!

Ethel Pettersson
NATUR- OCH KULTURRESA TILL GRÖNLAND
Tack Lotta och tack Susanne för fantastiska dagar på världens största ö. Susanne, du var verkligen en rik kunskapskälla vad vi än frågade om. Nu känns det som Grönland kommit oss mycket närmare, både i tid, geografi och kultur!

Yvonne Ryberg
VANDRINGSRESA I ANNAPURNA, NEPAL
Er samarbetspartner i Nepal är kanon. Vilken organisation! De gör verkligen skillnad för dessa flickor. Det är inte vilken vandring som helst! Man ska trycka på att det är tufft och man ska vara vältränad. Mötet mellan oss kvinnor var helt fantastiskt. vi var från tre världsdelar som möttes i en fjärde. Guiden Mona hälsar så mycket!

Marie Louise Hultin
KVINNORESA I KENYA
Skönt med lata dagar vid havet. Jag har tid for att reflektera over vad vi har varit med om och kan bolla med dom andra kvinnorna. Vi har haft otroligt givande möten med afrikanska kvinnor. Så lärorikt for oss bortskämda svenskar. Jag och Karin fick sova över hos en massajfamilj, toppentrevligt! Maud är en mycket behaglig person och en pedagogisk bra reseledare. Hon blir bemött med glädje överallt, liksom vi. Jag trivs och har det otroligt bra och mår bra.

Edel Bergmann Oskarsson
KVINNORESA I KENYA
Tack för att du ordnade denna resa med Maud som reseledare. Resan var helt toppen och jag skulle inte vilja missad något av den. Maud är helt suverän och vår grupp var jättebra. Möten med alla kvinnor har gett mig så mycket. Det är roligt att de också tyckte att vi kunde ge dem skratt och glädje och att det finns mycket som förbinder oss. Är nu tillbaka på jobbet men känner fortfarande glädjen i mitt hjärta efter denna resa.

Karin Wrete
KVINNORESA I NEPAL
Resan var fantastisk! Den gav mycket kunskap och väckte nyfikenhet på naturen och kulturen i Nepal, men även hela Asien.

Lee Sandberg
KVINNORESA I NEPAL
Jag är imponerad av vår färdledare Anna-Karin Mallas kunskaper. Hon var superbra – kunnig, vänlig och tålmodig!

Ulla Trogstam
KVINNORESA I NEPAL
”Bra program och trevlig vandring där vi kom flickorna som bar nära. Resan gav en inblick i hur det kan vara att leva i Nepal som kvinna. En kvinnoresa ger en extra dimension. Jag rekommenderar resan!

Sök resa

  • Bisnode logo
  • SRF logo
  • SGS logo
  • Klimat logo
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet