Skip to main content

Avbeställnings- och reseförsäkring

Se över ditt försäkringsskydd när du ska ut och resa! Det är ditt ansvar att du har en fullgod försäkring som täcker dina kostnader om du insjuknar under resan och behöver läkarvård, hemtransport mm. Även om du har en reseförsäkring i din hemförsäkring bör du kontrollera vad den täcker.  Skulle du bli sjuk eller drabbas av annan oförutsedd händelse innan avresa är det viktigt att du har tecknat en avbeställningsförsäkring som skyddar dig mot höga kostnader vid avbokning. Genom Gouda Reseförsäkring kan vi erbjuda dig ett bra försäkringsskydd både före och under resan. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om respektive försäkring, se villkor och pris samt beställa den försäkring du behöver. 

Avbeställningsförsäkring

Skydda dig mot höga avbokningskostnader genom att teckna en avbeställningsförsäkring.  Ibland ingår någon form av avbeställningsförsäkring om du betalar din resa med kort  och i vissa försäkringar finns det inkluderat, men kontrollera alltid vad som gäller och om ditt skydd har någon form av beloppsbegränsning. 
Med Goudas avbeställningsförsäkring kan du själv välja vilket belopp du vill försäkra. Har du redan ett avbeställningsskydd i din hemförsäkring eller på ditt betalkort som täcker ett visst belopp så kan du köpa till en försäkring som täcker resten. Avbeställningsförsäkring behöver tecknas i samband med att du betalar anmälningsavgiften om du vill försäkra hela resans pris. Du kan teckna försäkringen senare, men endast innan slutbetalning av resan sker, beloppet på redan inbetald anmälningsavgift kan du inte försäkra i efterhand.

Läs mer, se premier och teckna försäkring:

Reseförsäkring

Det är mycket viktigt att du har en fullgod reseförsäkring när du ska ut och resa. Goudas reseförsäkringar ger dig trygghet under resan. Ingen självrisk och du har tillgång till Goudas larmcentral dygnet runt. Det finns olika  försäkringslösningar för att just dina behov ska tillgodses. Du kan teckna en kompletterande reseförsäkring i tillägg till din befintliga hemförsäkring eller en heltäckande reseförsäkring. Dessutom finns tilläggsförsäkringen "Semestergaranti" som bland annat ger dig möjlighet att komma i kapp om du skulle missa din utresa.

Läs mer, se premier och teckna försäkring: 

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar !
Mejl: info@granslosaresor.se, Telefon: 0151-20900

Sök resa

  • Bisnode logo
  • SRF logo
  • SGS logo
  • Klimat logo
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet