Skip to main content

Att resa med oss

Vem reser med oss?

Våra resenärer är ofta resvana och lockas av möjligheten att få exklusiva upplevelser som bara är möjliga i en liten grupp och under ledning av våra färdledare som har ett stort kontaktnät och djup kunskap om landet vi reser i. Många av resorna är svåra eller omöjliga att genomföra på egen hand.

Sök resa

Logi och transport

Vi flyger reguljärt. För största möjliga flexibilitet har vi egen buss med chaufför under resorna. Ibland byter vi till tåg, rickshaw, jeep eller rör oss till fots. Vi bor på bra lokala hotell som gärna har en lokal prägel av landet. I priset ingår del i dubbelrum med egen dusch och toalett om inte annat anges. Under vandringarna i Himalaya sover du i sovsäck på enkla gästhus eller i tält. Se resebeskrivning för respektive resa.

Vad ingår?

Du får mycket för pengarna när du reser med oss! På våra resor ingår i princip allt, vilket innebär att du behöver ytterst lite fickpengar. Ofta räcker det med en tusenlapp i fickpengar för en veckoresa. Exakt vad som ingår i resan finns specificerat i resebeskrivningen för respektive resa.

Enkelrumstillägg

Vill du dela rum med annan resenär så försöker vi ordna med det. Ange redan vid inbokningen om du önskar dela rum med annan dam/herre. På våra kvinnoresor garanterar vi del i dubbelrum och skulle det inte finnas någon att dela med så står vi för enkelrumstillägget. 

Är resan fysiskt ansträngande?

Varje resa är graderad med 1-5 (1= Enkel, 5= Svår)

 Resan är inte fysiskt ansträngande

 Dagsutflykter till fots eller rundresor på hög höjd

 Flera dagars sammanhängande vandring

 Flera dagars vandring. Delvis på över 3 000 meters höjd.

 Flera dagars vandring. Max höjd över 5 000 meter.

Hur bokar jag?

Enklast är att boka här på vår hemsida, Gå in på den resa du vill åka på och klicka på Boka-knappen. Självklart kan du också boka genom att mejla, ringa eller skriva till oss. 

Vad händer när jag bokat min resa?

  1. Bekräftelse på din anmälan och faktura för anmälningsavgiften kommer via mejl. Anmälningsavgiften ska sättas in på bankgiro 5713-6889 inom 10 dagar eller betalas med VISA eller Mastercard. Ofta ber vi dig redan i bekräftelsemailet att fylla i ett formulär med kompletterande uppgifter (t ex passnummer och försäkringsbolag).
  2. Senast två månader före avresa får du praktisk information inför resan och litteraturtips.
  3. Slutbetalning är 40 dagar före avresa om inte annat anges i resebeskrivningen.
  4. Dina färdhandlingar får du senast 7 dagar innan du reser.  

All information och alla färdhandlingar skickas via e-post. Önskar du få informationen per vanlig post så ordnar vi det.

Om du behöver avboka

Skulle du behöva avboka resan ska du meddela oss omgående per mejl info@granslosaresor.se
sms 070-686 88 55 eller telefon 0151-209 00. Kontrollera att du får din avanmälan bekräftad av oss.
Gällande avbokningsvillkor finns angivna vid respektive resa och om inget anges där gäller avbokningsvillkoren angivna i våra resevillkor. Se över ditt avbeställningsskydd!

  • Bisnode logo
  • SRF logo
  • SGS logo
  • Klimat logo
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet