Skip to main content

Din trygghet

Garantier till Kammarkollegiet

Gränslösa Resor har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. När du reser med oss gäller svensk konsumentlagstiftning. Det betyder att du som kund är mycket väl skyddad. Skulle en resa bli avbruten eller inställd kan ersättning utbetalas ur resegarantin. Skulle en tvist uppstå ger paketreselagen och resegarantilagen klara regler.

Vad händer vid en naturkatastrof eller annan oväntad händelse?

Gränslösa Resor har tecknat en utökad företagsförsäkring för att kunna hjälpa dig vid eventuella naturkatastrofer eller liknande händelser som vi inte rår över men som kan få stora konsekvenser för dig som resenär.

Kan man lita på flygbolaget?

För alla våra resor väljer vi seriösa och ansvarstagande flygbolag för din säkerhet och bekvämlighet.

EU-kommissionen har i samråd med medlemsländernas flygsäkerhetsmyndigheter beslutat att förbjuda vissa flygbolag att bedriva verksamhet i det europeiska luftrummet. Det gäller flygbolag som har säkerhetsbrister och/eller som inte övervakas tillräckligt av myndigheterna i sina hemländer. En lista över svartlistade flygbolag hittar du här

Medlemskap i branschorganisationen SRF

Vi är medlemmar i SRF, Svenska Resebransch Föreningen, och följer deras anvisningar för branschen.

Resevillkor och Centrala rättigheter enligt direktiv från EU

Svensk konsumentlagstiftning, till exempel paketreselagen och resegarantilagen, gäller när du köper en resa av Gränslösa Resor. Skulle en tvist uppstå finns det klara regler vad som gäller för dig som konsument. Dessutom omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Klicka på länken nedan för att läsa villkoren i sin helhet.

Resevillkor och Centrala rättigheter enligt direktiv från EU

 

Sök resa

  • Bisnode logo
  • SRF logo
  • SGS logo
  • Klimat logo
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet