Skip to main content

Vietnam - kvinnoresa

Svårighetsgrad:Mer info
Dagar:16
Transportsätt:Flyg från Stockholm - annan ort på förfrågan
Boka resa

Följ med oss på en resa till vackra, vänliga Vietnam. Det är en resa med fokus på att möta landets kvinnor, men självklart ska vi också utforska den vackra naturen, städerna och kulturen i detta spännande land. Ett avlångt, vidsträckt land med inte mindre än 54 olika etniska minoriteter som alla har sitt eget språk, kultur och traditioner. Ha Giang provinsen är belägen i norra Vietnam och här lever flera olika etniska minoriteter i de små bergsbyarna. Vi kommer att bo några nätter i byar för att uppleva kulturen och samtala med kvinnorna. Hur ser deras familjeliv ut? Vad arbetar de med? Hur har tillgång till sjukvård och läskunnighet förändrat deras liv? Vi kommer också att möta kvinnor som startat affärsverksamhet i form av kooperativ för turism.  Under vår resa upplever vi den storslagna och varierande naturen, sjöar och floder, kalkstensbergen i Halongbukten, sandstränder, böljande risfält och grönklädda bergssluttningar. Vietnams stormiga historia har präglat landet. Från mitten av 1800-talet var Vietnam tillsammans med Laos och Kambodja en del av det franska Indokina och än i våra dagar ser man spår från kolonialtiden. Flera långdragna krig, som Indokinakriget och framförallt det förödande Vietnamkriget har naturligtvis satt sina spår.

 

Sök resa

Färdledare Lilian Thybell

Färdledare Lilian Thybell

Vår svenska färdledare, Lilian Thybell är sjuksköterska, barnmorska och vårdlärare. Under 25 års tid har hon arbetat och bott i olika asiatiska länder däribland Vietnam. Åren 1997 – 2002 arbetade hon för ett SIDA finansierat projekt som var inriktat på att nå utsatta grupper i avlägsna byar i norra Vietnam. Lilian specialiserade sig på att undervisa icke läskunniga etniska kvinnor. Det var som att bryta mark, ingen trodde att icke läskunniga kunde lära sig något och uppfattningen var att de var mindre intelligenta. Programmet blev en succé, Vietnams hälsoministerium antog läroplanen och fortsatte att vidareutveckla den för att kunna nå fler kvinnor bland minoritetsgrupperna.  Lilian har varit en uppskattad färdledare för både studieresor och semesterresor i bland annat Filippinerna, Thailand, Indien och Israel. Under sina sex år i Vietnam byggde hon upp ett kontaktnät som hon upprätthållit. Under hösten 2019 har Lilian besökt Vietnam för att återknyta kontakter och detaljplanera resan.

 

Fullständig resebeskrivning

Program
Med reservation för programförändringar och omkastning av programpunkterna

Dag 1: Avresa från Stockholm
Avresa med Qatar Airways under morgonen, mellanlandning i Doha och byte av flygplan för vidare färd till Danang.

Dag 2: Ankomst till Danang och vidare till Hoi An
Vi landar i Danang på morgonen. På flygplatsen väntar vår egen buss för vidare transfer till Hoi An, som anses vara en av Vietnams charmigaste och bäst bevarade städer. Vi checkar in på vårt charmiga gästhus, där vi välkomnas av vår värdinna Rosy. Gemensam lunch på en restaurang i närheten och sedan är eftermiddagen fri för egna aktiviteter. Efter en lång flygresa är det kanske allra skönast att vila en stund i gästhusets lummiga trädgård eller ta sig ett dopp i poolen. På kvällen återsamlas vi för en gemensam välkomstmiddag. (Flygplansmåltider enligt flygbolagets villkor, lunch och middag ingår)

Dag 3: I Hoi An
Efter frukost bekantar vi oss med Hoi An gamla stad och gör en guidad stadspromenad. Staden är upptaget på Unescos världsarvslista och trots många besökare har staden lyckats bevara sin helt unika atmosfär. Under 1700-talet var staden känd som en livlig handelsstad där skepp med handelsvaror från hela världen lade till för att lossa sina värdefulla varor. Fartygen blev större och vattennivån i floden för låg och i mitten av 1800-talet tvingades man flytta hamnen norrut där en naturlig bukt kunde fungerar som hamn. Hoi An glömdes bort och blev en liten by som livnärde sig på fiske. När turismen kom till Vietnam i början av 1990-talet fick man upp ögonen för den bortglömda pärlan. Den gamla stadskärnan har en mycket intakt arkitektur, här kan du bland annat beundra den japanska täckta bron och de gamla kinesiska handelshusen. Lunch äter vi på en trevlig restaurang och sedan är eftermiddagen fri för egna aktiviteter. Någon kanske vill fortsätta utforska staden, vila, eller njuta av den härliga An Bang stranden. På kvällen återsamlas vi till en välkomstmiddag på vårt gästhus och vi får njuta av många goda inhemska rätter samt traditionell musik. (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 4: Hoi An och landsbygden
Idag gör vi en utflykt till Tra Que, en by på landsbygden som specialiserat sig på att odla örter. Här får vi på nära håll uppleva hur det är att vara lantbrukare på de odlingslotter som tilldelades varje familj efter Vietnamkriget. Vi får möta kvinnor som försörjer sig genom att odla örter, de vill gärna visa oss hur arbetet går till och ge oss kunskap om de olika grödorna. Dagens lunch tillagar vi tillsammans med bykvinnorna och vietnamesiska pannkakor står på menyn. Sedan åker vi vidare till stranden och kanske tar oss ett dopp eller solar och fikar på någon restaurang. Åter i Hoi An vila eller egna upptäcktsfärder i staden. Hoi An är känt för sina duktiga skräddare och det finns alla möjligheter att beställa skräddarsydda kläder. Den som vill kan boka tid för massage. (ca 10 USD för en timma) Vår värdinna kan ordna massage på rummet om man vill somna direkt efteråt. Dagen avslutas med gemensam middag på vårt gästhem, då vi har möjlighet att prata igenom dagens upplevelser. (Frukost, enkel lunch och middag ingår)

Dag 5: Hoi An och keramik
Efter frukost åker vi egen buss till byn Thanh Ha som ligger i utkanten av Hoi An. Här har man tillverkat keramik av terrakottalera på traditionellt sätt under hundratals år. Byn blev riktigt känd och omtalad under Nguyendynastin, då man fick äran att tillverka lergods till kejsarpalatset. Tack vare byns läge intill floden har det alltid varit enkelt att leverera det färdiga lergodset vidare till försäljning. Tillverkningen sker oftast hemma i huset och på bakgårdarna ser vi de röda tegelugnarna där keramiken bränns. Den som vill får gärna prova på att dreja eller skulptera något i lera. Lunch på en mysig restaurang intill floden i Hoi An och sedan är eftermiddagen fri för egna strövtåg eller en lugn stund på stranden. Gemensam middag på kvällen. (Frukost, lunch och middag ingår)   

                                                                           

Dag 6: Hoi An-Danang-Hanoi
Idag är det dags att lämna Hoi An och flyga norrut till huvudstaden Hanoi. Buss från Hoi An till Danang och vidare med flyg till Hanoi, där vi landar vid lunchtid. På väg från flygplatsen stannar vi för lunch på den franskinspirerade restaurangen Hoa Sua. Förutom att restaurangen serverar god mat, driver de ett projekt som erbjuder högklassig kock- och servitörsutbildning för ungdomar från svåra och fattiga förhållanden. Utbildningen har gott rykte och de nyutexaminerade eleverna har inga problem att få arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Vi stödjer projektet och ungdomarnas möjlighet till utbildning genom att äta hos dem.  Därefter gör vi ett besök på Etnologiska Museet som ger oss en övergripande bild av landets stora etniska mångfald med många olika folkgrupper och traditioner. Museet är byggt med hjälp av Musée de l´Homme i Paris och lockar forskare från hela världen. Vi checkar vi in på vårt hotell som är beläget mitt i gamla sta´n och sedan ger vi oss ut för att uppleva de gamla kvarteren som ligger alldeles runt knuten. Stadspromenaden leds av volontärer från organisationen VEO ”volunteer for education”, som arbetar för att stärka och förbättra levnadsvillkoren för utsatta grupper genom utbildning. På kvällen är vi hembjudna till Nga och hennes dotter Mun för att äta en enkel middag. Ett fint tillfälle att få se hur medelklassen bor i en bostadsrättslägenhet. Nga kommer att berätta om sin bakgrund, sitt liv som ensamstående mamma och sin karriär.(Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 7: Vi utforskar Hanoi
Efter frukost skall vi göra en stadsrundtur i Hanoi med en ”Hop on – Hop Off” buss och privat lokalguide. Ms Nguyen Nga Vo kommer också att finnas till hands under hela dagen. Hon medverkar under såväl stadsrundtur och museibesök och genom henne har vi möjlighet att få en djup kunskap om kvinnors liv i Vietnam. Hanoi grundades redan på 1000-talet och fick då namnet Thang Long, den flygande draken. 1945 utropade Ho Chi Minh Hanoi till Vietnams huvudstad, men i praktiken var det först efter fransmännens förlust 1954 som staden i praktiken blev huvudstad i Nord Vietnam. År 1975 när Sydvietnam införlivades i den kommunistiska staten blev Hanoi huvudstad för hela Vietnam. Efter freden 1975 har vietnameserna arbetat hårt för att bygga upp sitt land och här sjuder det av kreativitet och affärsverksamhet. Vietnam är en av de snabbast växande ekonomierna i världen med en tillväxt i klass med Kina. Vi ska också göra ett intressant besök på Hanois fina kvinnomuseum. Kvinnan har en stark ställning i Vietnam och museets uttalade uppdrag är att förbättra förståelsen för kvinnors historia samt kulturarv och därigenom bidra till jämställdhet mellan könen. Avslutningsvis stannar vi till vid Litteraturtemplet, som är Vietnams äldsta universitet och grundades av kejsaren Ly Than Tong under 1000-talet för att hedra Konfucius och skriftlärda. Därefter promenerar vi hem till hotellet. Vi kommer att gå förbi flera glasögonaffärer, ett tips är att köpa glasögon som är billigt i Vietnam. Under sen eftermiddag återsamlas vi för kvällens nöjen, då Lilian tar oss med på dockteater. Norra Vietnam är känt för sin vattendockteater, en traditionell vietnamesisk konstform där scenen består av en vattenbassäng och där olika historier berättas genom dockteater till musik. Dagen avslutas med gemensam middag. (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 8: Hanoi – Ha Giang – Ha Thanh
Efter tidig frukost checkar vi ut från hotellet och påbörjar vår resa med buss norrut genom Vietnam. Det blir en dag som vi spenderar ca 6 - 7 timmar i bussen, men det är spännande att studera hur landskapet förändras och naturligtvis stannar vi för bensträckare och lunch under dagen. Vi färdas genom jordbrukslandskap där risfälten breder ut sig och hur bönderna arbetar på sina fält. Landskapet förändras ju längre norrut vi kommer, det blir mer kuperat och vi omges av höga, mäktiga berg. Sen eftermiddag kommer vi fram till byn Ha Thanh i Ha Giang provinsen, där vi checkar in på vårt enkla men trevliga homestay. Här bor vi i flerbäddsrum med madrass på golvet och vi delar på fyra toaletter med dusch. Vi bekantar oss med byn och träffar Ms Tien som ansvarar för det lokala turismkooperativet. Därefter blir det middag hos kooperativet med Ms Tien och hon har bjudit in några av byns Taykvinnor för att vi ska få möjlighet att samtala med dem. Kvällen avslutas med sång och dans och troligtvis får vi besök av nyfikna män som vill skåla med de svenska kvinnorna. (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 9: Skolbesök i Ha Thanh och strövtåg i naturen
Efter frukost gör vi ett studiebesök i byns grundskola, där vi får träffa rektorn, elever och lärare. Skolan har flera etniska minoriteter. Hmong barn bor så långt bort att dom bor på skolan under veckan och går hem varje fredag lunchtid och återvänder måndag morgon. Här finns också barn med olika handikapp som är integrerade i den reguljära klassen med extra stöd från lärare. VEO har givit stöd till skolan med att bygga upp ett utomhusbibliotek. På eftermiddagen tar vi en promenad i omgivningarna, för att njuta av naturen och de vackra vyerna. Byn är naturskönt belägen och i omgivningarna finns en sjö och ett vattenfall som vi ska titta närmre på. (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 10: Vi besöker familjer och gör studiebesök på byns vårdcentral
Idag gör vi ett intressant besök på byns vårdcentral. Tillgång till sjukvård, mödravård och förebyggande hälsovård har gett byborna bättre förutsättningar för en god hälsa. Vårdcentralen i Ha Than är välutrustad, här finns både förlossningsavdelning och akutvård. I varje by finns en byhälsovårdare som ansvarar för att följa upp patienter och rapportera vidare till vårdcentralen. Vi träffar byhälsovårdare och ansvarig läkare på vårdcentralen och får möjlighet att få svar på våra frågor. Sedan åker vi till den närbelägna staden Ha Giang för lunch. På eftermiddagen delar vi in oss i mindre grupper för att kunna besöka några familjer som bor i byn. Byn Ha Thanh är hem för det etniska minoritetsfolket Tay. De flesta av dem lever fortfarande i traditionella stylthus och har sina djur under huset eller i närheten. Alla har sina risfält och odlar grönsaker, grisar och bufflar och fiskodlingar. Här får vi chansen att få veta mer om deras liv. Hur ser deras vardag ut och vad har de för visioner om framtiden? Familjerna är jordbrukare och många har öppnat sina hem för turister som ger dom extra inkomst. Gemensam middag på kvällen. (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 11: Dao folket i Yen Bai
Frukost och utcheckning från vårt homestay. Vi lämnar Ha Thanh och reser vidare med buss till byn Yen Bai, en resa på ca 3-4 timmar i riktning mot Hanoi. Byns invånare utgörs till största delen utgörs av minoritetsfolket Dao som livnär sig på fiske och jordbruk. Vi checkar in på vårt homestay, där vi bor i flerbäddsrum med gemensamma faciliteter och sedan väntar lunch. På eftermiddagen gör vi en båttur på sjön och sedan får vi möjlighet att prova på att tillverka fiskeredskap tillsammans med lokalbefolkningen. Gemensam middag på kvällen då vi både får njuta av byns traditionella kök och Daofolkets musik och danskultur. (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 12: Yen Bai – Hanoi
Efter frukost lämnar vi Yen Bai för vidare färd till Hanoi, dit vi ankommer lagom till lunch. Vi checkar in på vårt hotell och sedan är eftermiddagen fri för egna strövtåg eller vila. Gemensam middag och sedan tar vi en kvällspromenad runt den vackra Hoan Kiem sjön (ca 3 km). (Frukost, lunch och middag ingår)
 

Dag 13: I Hanoi
På förmiddagen ska vi besöka den ambitiösa och framgångsrika Ms Huong, som gjort sig ett namn inom mode och design. Hon berättar om sin framgångssaga och vi får möjlighet att titta runt i hennes vackra butik. Efter lunch besöker vi Vietnams militärmuseum, som ger oss en historisk återblick in i ett krigshärjat land. Därefter finns det möjlighet till egna utflykter efter tycke och smak. Hanois gatuliv är fascinerande med gatuförsäljare, cyclos, restauranger, kaféer, tempel och många motorcyklar. Trots den livliga stadsbilden finns dock ett lugn mitt i storstadsbruset. Gemensam middag på kvällen. (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 14: Kryssning i Halongbukten
Efter frukost åker vi till Halongbukten, en bussresa på ungefär 4 timmar. Här embarkerar vi vår privata båt som tar oss ut på en kryssning i den vackra bukten. Vi har en privat guide och Ms Nga är också med oss under kryssningen. För många är den berömda Halongbukten sinnebilden av Vietnam. Flera tusen kalkstensberg i olika storlekar och alla möjliga former reser sig upp ur det blågröna vattnet och skapar en fascinerande skärgård. Ett praktfullt skärgårdslandskap som finns upptaget på Unescos världsarvslista. Vi kryssar runt bland öar med sockertoppsberg och stannar vid en berömd grotta, Hang Sung Sot med vackra stalaktitformationer och dessutom ett speciellt ljus som ger en magisk atmosfär. Vi stannar till och badar vid en strand. Middag på båten och efteråt karaoke för den som vill. Karaoke är mycket populärt i Vietnam. Under kvällen får vi också en chans att prata om och sammanfatta alla intryck ifrån resan.  (Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 15: Kryssning i Halongbukten och Hanoi
Vi ser solen gå upp bakom horisonten och äter en god frukost medan vi kryssar vidare till en pärlodling. På plattformar ute på havet bor och arbetar pärlodlarna. Här hänger ställningar med ostron på rader i vattnet och ombord på de flytande plattformarna kan vi botanisera runt bland vackra smycken och odlade pärlor. Den som vill har möjlighet att göra en liten båttur i viken med roddbåt eller kajak. Lunch ombord och sedan återvänder vi till Hanoi. Framme i Hanoi sen eftermiddag och hinner ta en promenad i stan om man vill. Avskedsmiddag på en trevlig restaurang och sedan tar vi en kvällspromenad genom Hanois gamla kvarter, som sjuder av liv även på kvällen. Trafikfria gator upprättas varje helg från fredag kväll till söndag kväll.(Frukost, lunch och middag ingår)

Dag 16: Hanoi-Doha-Stockholm
Tidig avresa från hotellet med buss till Hanois flygplats. Reguljärflyg med Qatar Airways via Doha till Stockholm, där vi landar redan samma kväll.

 

Resfakta och pris

Datum: 16 - 31 mars 2021                    
Pris: 35 900 kr
Antal deltagare: 12 - 14 kvinnor 
Enkelrumstillägg:  9 nätter (begränsat antal enkelrum): 3 800 kr 
Under vistelsen i Ha Giang och ombord på båten kan ej enkelrum erbjudas

På våra kvinnoresor garanterar vi del i dubbelrum och skulle det inte finnas någon att dela med så står vi för enkelrumstillägget.

I priset ingår:

 • Flygresa i ekonomiklass med Qatar Airways Stockholm-Danang, Hanoi-Stockholm inkl skatt
 • Måltider på flyget enligt flygbolagets regler
 • Klimatkompensation för flygresorna
 • 14 nätters logi enligt logiförteckning
 • Helpension
 • 2 flaskor vatten per dag
 • Inrikesflyg Danang-Hanoi
 • Alla transporter enligt program
 • Alla utflykter, besök och entréer enligt program
 • Dygnskryssning i Halongbukten med privat chartrad båt
 • All dricks till lokalguider, bussförare, restauranger mm
 • Lilian Thybell som svensk färdledare under hela vistelsen i Vietnam
 • Lokala guider och volontärer enligt program
 • Genom din resa stödjer du på ett hållbart sätt olika utvecklingsprojekt som arbetar för att engagera och stärka lokalbefolkningen och olika etniska minoriteter.

 

I priset ingår ej: Dryck till måltider och personliga utgifter

Transporter
Vi har en privat buss för våra utflykter och besök, men vi kommer även att promenera och använda Hop On Hop Off buss, mellan Danang och Hanoi flyger vi med inrikesflyg.

Logi
Homestay i Hoi An 4 nätter
Ett familjärt homestay där samtliga rum har privat WC och dusch. Luftkonditionering finns. Här bor vi i bekväma dubbelrum (enkelrum mot tillägg).

Hotell i Hanoi 5 nätter
Ett bra mellanklasshotell mitt i de gamla kvarteren av Hanoi. Alla rum har privat WC och dusch, luftkonditionering, vattenkokare och kylskåp. Här bor vi i bekväma dubbelrum (enkelrum mot tillägg).

Homestay i Ha Thanh 3 nätter
Enkelt men bra homestay där vi bor i flerbäddsrum med gemensamma toaletter och duschar. Vi sover på madrasser på golvet.

Homestay i Yen Bai 1 natt
Enkelt men bra homestay där vi bor i flerbäddsrum med gemensamma toaletter och duschar. Vi sover på madrasser på golvet.

Kryssning i Halongbukten      1 natt
Dubbelhytter med privat WC och dusch. Luftkonditionering finns

Pass och visum
Giltigt pass erfordras för denna resa (pass ska vara giltigt 6 månader efter hemkomst). Svenska medborgare behöver i dagsläget inget visum för turistvistelse upp till 15 dagar.

Resevillkor
Anmälningsavgiften, 5 000 kr, betalas inom 10 dagar från att du fått din plats på resan bekräftad. Slutbetalning av resan ska ske senast 40 dagar före avresa.
Avbokningsvillkor: Fram till 41 dagar innan avresa kostar det 5 000 kr att avboka. Därefter 100% av resans pris. Se över din avbeställningsförsäkring. Vill du teckna en avbeställningsförsäkring kan vi hjälpa dig med det. Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkringar. Priset är 5 % av det belopp du vill försäkra.

 

Resans karaktär

Resans karaktär
Vi reser i en liten grupp om 12 - 14 kvinnor för att ha möjlighet att möta Vietnams kvinnor i deras hem, på arbetsplatsen, i skolan och på vårdcentralen, vilket är omöjligt med en större grupp resenärer. En liten grupp ger oss också större flexibilitet och möjlighet till spontanitet. Färdledare Lilian har tillsammans med vår lokala samarbetspartner valt ut trevliga hotell, homestay och restauranger. Under resan får vi möta kvinnor med olika bakgrund och från olika samhällsklasser, etniska minoritetsfolk i bergsbyar och välutbildade storstadskvinnor. Dessutom får vi njuta av vacker natur, kultur och den underbara vietnamesiska maten.
 

Lokal samarbetspartner ger arbete åt etniska minoriteter
Vår lokala samarbetspartner i Vietnam är en organisation som arbetar med unga volontärer, VEO. Volontärer som initierar och ger utbildning i olika utvecklingsprojekt för att engagera och stärka lokalbefolkningen och olika etniska minoriteter. Organisationen tillämpar hållbar turism i samråd med lokalbefolkningen, vilket leder till utveckling inom olika branscher som jordbruk, tillverkningsindustri, försäljning och turism. Besökare får därmed möjlighet att bo i byarna och ta del av lokalbefolkningens vardag och i gengäld får byborna en inkomst och internationellt utbyte.


Nguyen Huyen Phuong är VD och en av initiativtagarna till organisationen VEO.


Lan Phuong ekonom, marknadsansvarig och lokal reseledare på VEO, som finns med oss i stort sett under hela resan.


Hoang Nga Vo, kommer vi att träffa under resan och hon kommer att berätta om sin karriär. Hon har arbetat i SIDAs hälsobistånd till Vietnam, för IOGT Vietnam och med UNDP i Hanoi.

Sammanfattad resplan och flygtider

Sammanfattad resplan

Dag 1: Avresa från Stockholm (måltider enligt flygbolagets regler)

Dag 2: Ankomst till Danang och vidare till Hoi An (måltider enligt flygbolagets regler, L, M)

Dag 3: I Hoi An gamla staden och stranden (F, L, M)

Dag 4: Hoi An och landsbygden och stranden (F, L, M)

Dag 5: Hoi An och keramik och stranden (F, L, M)

Dag 6: Hoi An – Danang – Hanoi (F, L, M)

Dag 7: Vi utforskar Hanoi (F, L, M)

Dag 8: Vi lämnar Hanoi och reser norrut till Ha Giangprovinsen och byn Ha Thanh (F, L, M)

Dag 9: Skolbesök i Ha Thanh och strövtåg i naturen (F, L, M)

Dag 10: Studiebesök på vårdcentral och besök hemma hos familjer (F, L, M)

Dag 11: Dao folket i Yen Bai (F, L, M)

Dag 12: Yen Bai – Hanoi (F, L, M)

Dag 13: I Hanoi (F, L, M)

Dag 14: Kryssning i Halongbukten (F, L, M)

Dag 15: Kryssning i Halongbukten och avskedsmiddag i Hanoi (F, L, M)

Dag 16: Flyg från Hanoi via Doha till Stockholm (måltider enligt flygbolagets regler)

 

Preliminära flygtider 
Flyg med Qatar Airways. Preliminära lokala flygtider från Stockholm. Avresa från annan ort på förfrågan.

Dag 1
08.05 Avresa från Stockholm, QR172
16.15 Ankomst till Doha
20.10 Avresa från Doha, QR994

Dag 2
06.59 Ankomst till Danang

Dag 16
08.55 Avresa från Hanoi, QR969
12.40 Ankomst till Doha
15.25 Avresa från Doha, QR171
20.45 Ankomst Stockholm

 

Dag 16
08.55 Avresa från Hanoi, QR969
13.25 Ankomst till Doha
15.40 Avresa från Doha, QR171
20.10 Ankomst Stockholm

Karta

Avgångar

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
2021-03-16Flyg från Stockholm - annan ort på förfråganKvinnoresa till Vietnam
Reseledare: Lilian Thybell
35 900:-Boka
 • Bisnode logo
 • SRF logo
 • SGS logo
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet