Skip to main content

2022-12-16: Nytagna bilder från Egypten inför resan Historia på Nilen med Dick Harrison

Nytagna bilder från Egypten där Lotta Borgiel och Marie Nylin varit och förberett inför resan "Historia på Nilen med Dick Harrison" 15 - 25 februari 2023.

3 december, ankomst till Kairo
Fantastiskt fin inflygning över Kairo, nästan som en sightseeing tur. Nu är vi på plats redo att förbereda inför vår kryssning på Nilen i februari. Vi börjar i Kairo och har intagit en middag i härlig miljö på Cairo Marriott Hotel.

7 december, Nilenkryssning med M/S Medea och Abu Simbel
Förberedelserna inför vår Nilenkryssning i februari fortsätter. Från poolen och soldäcket ombord på M/S Medea har man en fin utsikt över Nilen och det omgivande landskapet. I Abu Simbel kan man fundera på vem som beskådar vem när man blickar upp mot de enorma statyerna. En mäktig upplevelse!

8 december, i Luxor
Det finns en överhängande risk att bli egyptoniserad när man vandrar längs sfinxernas allé upp mot Luxortemplet i solnedgången. Storslaget och vackert! När hypnosen släppt fortsätter Lotta och Marie förberedelserna inför vår Nilenkryssning i februari 2023.

Fullständigt program och fler bilder för den kommande resan 15 - 25 februari 2023 hittar du här: Historia på Nilen med Dick Harrison

  • Bisnode logo
  • SRF logo
  • SGS logo
  • Klimat logo
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet