Vald resa

Destination:

Intresseanmälan: Jubileumskryssning – SGS fyller 35 år!

Period:

1 - 8 april 2023

Inkluderat i resan:

Du får den här bekräftelsen eftersom du har anmält intresse att följa med på SGS Jubileumskryssning 2023.

RESAN
Vi reser från Strasbourg till Amsterdam på Rhen med trivsamma och fina M/S Leonora som många av oss är bekanta med från jubileumskryssningen på Mosel. Det borgar för god mat och dryck, trevlig service och bra utrymmen för våra föredrag. Som vanligt kommer resan att bjuda på umgänge under trevliga former samtidigt som vi får förstklassiga upplevelser, nya kunskaper och spännande inblickar!

CICERON PÅ RESAN ÄR ROLF FREDRIKSSON
Rolf Fredriksson har arbetat mer än 30 år som utrikesreporter för Sveriges Television SVT. Han har i flera år varit SVT:s Europakorrespondent med Bryssel som bas och med ett särskilt fokus på Tyskland. Det har betytt många reportageresor och besök i Rhendalen och omgivande regioner.

Rhendalen är den ekonomiska, politiska  och historiska pulsådern  för Tyskland, Nederländerna  och hela Västeuropa och Rolfs återkommande reportage därifrån är mycket uppskattade. Han har rapporterat om Tysklands enande efter Berlinmurens fall och har ofta haft anledning att besöka Bonn,  som ligger vid floden Rhen och som i flera år fortsatte att vara det enade Tysklands huvudstad.  Som Europakorrespondent har han även besökt Alsace och Strasbourg oräkneliga gånger, Strasbourg som fransmännen hävdar är den verkliga europeiska huvudstaden.

Mer information om resan kommer under hösten.

Grundpris:

0:- per person